Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Traficant de droguri, urmărit internațional, depistat de polițiștii bistrițeni

0 72

Un bărbat, de 39 de ani,  pe numele căruia autorităţile austriece au emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracţiuni de trafic de stupefiante şi substanţe psihotrope, a fost depistat de poliţiştii din Bistrița – Năsăud, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Ieri, 11 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un bărbat, de 39 de ani, din Bistrița, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, fiind cercetat sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni de trafic de stupefiante şi substanţe psihotrope.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Curţii de Apel Cluj, în vederea luării măsurilor legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More