Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tragedia Club Colectiv. Doi chitariști și sunetistul trupei Goodbye to Gravity au murit

0 52

Printre victimele incendiului de la clubul Colectiv s-a aflat și sunetistul trupei Goodbye to Gravity, Adrian Rugină. Acesta a decedat în urma rănilor provocate de incendiul care a izbucnit în Club Colectiv în timp ce formația concerta. 

În tragedia din Club Colectiv și-au pierdut viața și chitariştii trupei Goodbye to Gravity, Vlad Țelea și Mihai Alexandru. Aceştia concertau în clubul Colectiv când a avut loc tragedia. Aseară era primul concert din turneul care ar fi trebuit să aibă loc în ţară, iar piesa cea mai promovată de pe noul album se numeşte, fatidic, „Ziua în care murim”.

Adrian Rugină, sunetistul trupei Goodbye to Gravity, a fost toboşarul trupei Bucium. Aseară a fost sunetistul trupei Goodbye to Gravity. Avea 38 de ani şi era căsătorit. La scurt timp după ce au aflat de moartea lui, zeci de români au luat cu asalt reţelele de socializare unde au postat mesaje prin care deplâng dispariţia artistului.

Explozie urmată de un incendiu la un club din centrul Capitalei. Mai mulți oameni au murit

Vlad Țelea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, a murit la spital

Club Colectiv București: S-a început urmărirea penală pentru ucidere din culpă

Trei zile de doliu național în urma tragediei de la Club Colectiv

imagini club colectiv bucuresti 27 morti

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More