Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Tragedie cu repetiție. Fiica regretatei Whitney Houston decuplată de la aparatele care o țineau în viață

0 55

GTY_whitney_houston_bobbi_kristina_brown_sk_140325_16x9_992

Bobbi Kristina, fiica de 21 de ani a lui Whitney Houston, a fost găsită în stare de inconștiență, în cadă, în propria casă din orașul Roswell, SUA, în ultima zi a lunii ianuarie.

Bobbi Kristina „nu respira” atunci când soţul ei şi un prieten au găsit-o, sâmbătă în jurul orei 10.25. Soțul lui Bobbi Kristina a început imediat manevrele de resuscitare, chiar înaintea sosirii ambulanței. Ea a fost apoi transportantă la spitalul Roswell’s North Fulton, unde medicii au reușit să o readucă la viață.

Se pare că tânăra de 21 de ani a suferit o inflamație la nivelul creierului, iar medicii americani au decis să o plaseze în comă indusă. Familia fiicei cântăreţei Whitney Houston este devastată, după ce medicii au anunţat că nu mai pot să facă nimic pentru tânăra de 21 de ani, care a fost găsită fără semne vitale în cada din casa ei.

Bobbi Kristina Brown, fiica de 21 de ani a cântăreței Whitney Houston, a fost decuplată de la aparatele care o mai țineau în viață, scrie dailymail citând o sursă din poliție. Potrivit medicilor, este posibil ca un pacient să supraviețuiască și fără ventilație artificială.

În urmă cu trei ani, pe 11 februarie, Whitney Houston a fost găsită moartă în cadă la hotelul Beverly Hilton. Autopsia a dezvăluit că artista s-a înecat în apă „extrem de fierbinte”. Poliţia a stabilit că a fost o moarte accidentală, ca urmare a unei boli de inimă şi a consumului de cocaină.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More