Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tragedie în noaptea de Înviere în Bistrița. Doi tineri au murit în accident – FOTO

1 189

accident_rutier_40375800

Un grav accident rutier petrecut în noaptea de Înviere în localitatea Monariu din Bistrița a dus la decesul a doi tineri, alți doi fiind grav răniți. Maşina în care se aflau cei patru s-a izbit de un stâlp de electricitate, apoi s-a răsturnat.

Cei patru implicaţi în accident au vârstele cuprinse între 18 şi 22 de ani. Accidentul s-a produs azi-noapte la ora 3:40 în localitatea Monariu, autoturismul părăsind partea carosabilă şi izbindu-se violent de un stâlp de electricitate. Impactul a fost atât de puternic încât stâlpul a fost rupt, iar autoturismul s-a încolăcit în jurul său.

Tinerii au fost la Slujba de Înviere, apoi s-au dus la o discotecă din Bistriţa, unde au petrecut câteva ore. Accidentul a avut loc când tinerii se întorceau spre casă, iar impactul a fost atât de puternic încât doi dintre ei au murit pe loc. A fost nevoie de intervenţia echipelor de la descarcerare ca să îi scoată din maşină.

Două echipaje de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița, un echipaj SMURD şi două ambulanţe au ajuns de urgenţă la locul accidentului. Intervenția echipajelor medicale a fost extrem de dificilă, asta pentru că autoturismul a fost avariat în proporție de 90%, mașina încolăcindu-se practic în jurul stâlpului.

Pasagerul de pe locul din dreapta și unul dintre pasagerii din spate erau decedați. Cel din dreapta a fost găsit la aproximativ 10 metri de mașină, după ce a fost proiectat în urma impactului prin geam. Șoferul a reușit să iasă singur din mașină și a fost preluat de un echipaj SMURD pentru a fi transportat la spital la Bistrița.

Pentru scoaterea celui de-al patrulea pasager din autoturism au intervenit cei de la descarcerare, tânărul fiind scos în stare gravă dintre fiarele contorsionate. A fost și el dus de urgență la spital. Pompierii au fost nevoiți să taie stâlpul pentru a putea să scoată ultima victimă din mașină.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More