Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tragedie la Șimleu Silvaniei. Un tânăr a făcut infarct pe terenul de fotbal și a murit

0 455

Un meci de fotbal amical disputat duminică seara pe un teren de fotbal sintetic din Șimleu Silvaniei s-a încheiat în mod tragic.

Un tânăr de 31 de ani din localitate a murit, după ce a suferit un infarct în timpul jocului. P. Sandor împlinise 31 de ani cu doar o săptămână în urmă. Duminică seara a ieșit cu prietenii să facă mișcare pe un teren sintetic din Șimleu Silvaniei. În timpul jocului de fotbal, pe când se pregătea să execute o aruncare de la margine, Sandor a căzut de pe picioare.

Suferise un infarct și le-a spus prietenilor săi că se simte rău și nu mai poate continua meciul. La doar câteva minute distanță, inima lui a încetat să mai bată.

Potrivit ztv.ro, Sandor suferise de ceva probleme medicale și nu avea voie să depună efort, însă pasiunea pentru fotbal l-a împins să intre pe teren duminică seara.

O ambulanță a sosit în doar câteva minute la locul tragediei, chemată de prietenii tânărului, însă în ciuda eforturilor medicilor care au efectuat manevre de resuscitare timp de peste o jumătate de oră, Sandor nu a mai putut fi readus la viață.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More