Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tragedie uriașă la Cluj: La doar 15 ani a decis să-și pună capăt vieții, înghițind zeci de pastile

1 81

medicamente

Tragedie de nedescris pentru o tânără familie din Cluj-Napoca. Băiatul familiei s-a sinucis la sfârșitul săptămânii trecute, înghițind un pumn de medicamente.

Adolescentul nu a decedat imediat, fiind descoperit într-o stare gravă și transportat de urgență la spital. Aici, însă, deoarece medicii nu au știut de ce se simte băiatul atât de rău, acesta a fost transferat pe parcursul zilei de sâmbătă pe la mai multe clinici din Cluj-Napoca, de la UPU la Spitalul de Boli Infecțioase și apoi la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii. La fiecare spital la care a fost dus medicii nu au reușit să-și dea seama ce afectează starea de sănătate a adolescentului.

Acesta a decedat până la urmă duminică noaptea, informează Ziua de Cluj.

Trupul neînsuflețit al adolescentului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, unde medicii legiști au descoperit că acesta înghițise nu mai puțin de 60 de pastile.

Șocați de cele întâmplate, părinții băiatului sunt deciși să pedepsească medicii vinovați de moartea copilului lor, având în vedere faptul că o serie de medici și cadre medicale de la mai multe clinici n-au fost în stare să dea un diagnostic corect și să descopere ce provoca starea de rău a adolescentului. Părinții spun că dacă medicii și-ar fi făcut datoria și ar fi descoperit la timp faptul că fiul lor a înghițit pastile, acesta ar fi putut fi salvat din ghearele morții.

Conform sursei citate, băiatul care s-a sinucis absolvise Școala Horea din Cluj-Napoca și urma să înceapă studiile liceale la Grupul Școlar ”Alexandru Borza”.

Deocamdată, familia băiatului nu-și explică gestul acestuia de a-și încheia socotelile cu viața, dar bănuiesc că un coleg al acestuia știa de planurile adolescentului și-l acuză că nu a informat familia la timp pentru ca băiatul să fie salvat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Karina spune

    Familia, in loc sa caute vinovati in stanga si in dreapta mai bine s-ar uita in oglinda,acolo vor vedea adevaratii vinovati,trebuia sa-si dea seama ca e ceva in neregula cu baiatul,acum e usor sa arunce in stanga si in dreapta stacheta

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More