Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Traian Mureșan, candidat la Primăria Dej din partea Partidului Mișcarea Populară

0 793

Partidul Mișcarea Populară intră în lupta pentru Primăria Dej alături de domnul Traian Mureșan. Un economist specializat, candidatul PMP este un bun cunoscător al administrației publice locale, dar și al mediului privat, astfel poate să aducă îmbunătățiri în spațiul public prin strategiile de management și de eficientizare a muncii în interesul cetățenilor.

Prioritățile domnului Traian Mureșan într-un posibil mandat de primar sunt proiectele ce stau de multă vreme pe birourile administrației locale nerezolvate.

Infrastructura rutieră reprezintă cea mai mare parte din absorbția bugetelor de investiții atât la nivel local, cât și național. Din păcate, acest lucru nu se vede în practică. În Dej, proiectul variantei ocolitoare stă pe birourile Primăriei Dej de ani buni. Licitațiile pentru varianta ocolitoare au fost anulate pe rând, iar documentația a expirat între timp. Studiul de fezabilitate a fost aprobat în anul 2010, va trebui refăcut la 10 ani după aprobare.

„Centura de ocolire DEJ trebuie să fie o prioritate în noul mandat de primar. Trebuie ca factorii ce duc la ineficiență și întârzieri să fie eliminați”, a afirmat candidatul PMP, Traian Mureșan. Lipsa de interes la nivelul administrației publice locale a dus la pierderea multor proiecte benefice dezvoltării municipiului Dej precum proiectul pentru colectarea selectivă asupra căruia nu s-au mai făcut progrese. Un alt exemplu este proiectul GAL în care s-au investit 5000 de euro fără un studiu de fezabilitate și îngreunează situația pentru zonele defavorizate precum cartierele Triajul sau Sărata.

Programul de candidatură al domnului Traian Mureșan urmărește urgentarea proiectelor ce stau de ani buni pe birourile administrației publice locale și implementarea de proiecte necesare pe termen lung în municipiul Dej. Locuitorii municipiului Dej sunt invitați la un dialog deschis cu domnul Traian Mureșan, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Dej.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More