Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tramvaiele clujene, motiv de ceartă la București – FOTO/VIDEO

0 708

Cluj-Napoca devine punct de comparație cu Bucureștiul. Un consilier bucureștean critică administrația locală după ce un tramvai a pierdut, din mers, o roată.

Un consilier PNL din Primăria București critică dur starea deplorabilă a Bucureștiului după ce, ieri, 13 martie, un tramvai a rămas fără o roată în timpul mersului. Durerea cea mare a venit atunci când consilierul a trasat o comparație între Capitală și Cluj-Napoca, comparație favorabilă orașului transilvan.

„Acestui tramvai STB i-au căzut efectiv roțile! Astăzi, în zona Parcului Carol. Gata, v-au ajuns sindrofiile și concertele? În 40 de ani petrecuți în București, eu nu am mai văzut sau auzit despre asa ceva. Se dezintegrează orașul și toate cele” a scris pe Facebook consilierul PNL Ciprian Ciucu.

Amarul și criticile au continuat deoarece același consilier a postat și o fotografie prin care se face o comparație vizuala între tramvaiele bucureștene și cele de la Cluj-Napoca. Totodată el a adăugat și o observație acidă la adresa administrației bucureștene: „Cluj-Napoca vs. București. Nu ne este și nouă, bucureștenilor, rușine?”

Foto: Facebook – Ciprian Ciucu

Aventura tramvaielor bucureștene nu s-a terminat însă aici fiindcă tot ieri tramvaiul 35, cu ruta Depou Militari-Gara Basarab, a fost cât pe ce să ia foc, conform unui internaut.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More