Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Transilvania Drag Race la Câmpia Turzii: ”Liniuțe” legale pe autostradă – FOTO/VIDEO

0 172

Zeci de șoferi din toată țara s-au adunat la finalul acestei săptămâni în zona Câmpia Turzii, unde, pe un sector închis circulației al autostrăzii A3, a avut loc o nouă întrecere Transilvania Drag Race, ultima din sezonul 2015.

În fața sutelor de spectatori și pasionați de motoare prezenți, organizatorii au oferit un adevărat show. Pe lână întrecerile ”Drag Race”, a avut loc o prezentare de Tunning Show & Car Audio, Demo Drift sau Show&Shine, iar spectatorii nu au fost dezamăgiți.

De la mașini foarte vechi tunate până la ultima piesă, până la modele de autoturisme mai noi, la fel de dotate și tunate, ”bijuteriile” pe patru roți ale concurenților au fost fotografiate și admirate îndelung de iubitorii de adrenalină.

Aceștia au asistat și la cursele desfășurate pe o distanță de 402 metri, motoarele turate și competiția sportivă în sine fiind pe placul pasionaților de cai putere.

Chiar dacă ploaia torențială abătută duminică după-amiază în zona Câmpiei Turzii a dat puțin peste cap planurile organizatorilor, evenimentul a fost unul reușit.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1000885306640903.1073742054.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More