Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Transport de panificaţie oprit pentru control. Zeci de pâini confiscate

0 527

În urma unui control în trafic, poliţiştii au confiscat zeci de pâini. Cauza ar fi fost lipsa avizului de însoţire.

Joi, 1 noiembrie, poliţiştii Secţiei 4 Rurală Ileanda au continuat acţiunile de verificare a transportului de produse de panificaţie. Astfel au oprit în trafic un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 110C, pe direcţia Dolheni-Ileanda, autoturism cu care transporta 78 de pâini, în vederea comercializării. Însă poliţiştii au constatat că tânărul transporta produsele de panificaţie fără a avea aviz de însoţire sau alte documente de provenienţă.

De asemenea, tânărul este administrator la o societate comercială, din judeţul Sălaj, cu domeniu de activitate producere şi comercializare produse de panificaţie.  Poliţiştii au sancţionat contravenţional societatea comercială, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru încălcarea prevederilor privind stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei pe filiera cerealelor şi a produselor procesate din cereale, iar marfa a fost ridicată în vederea confiscării.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More