Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Transport ilegal de material lemnos, depistat de polițiști în Fizeșu Gherlii și Mintiul Gherli

0 36

Polițiștii clujeni au efectuat controale pe raza județului pentru depistarea transporturilor ilicite de material lemnos și combaterea delictelor silvice.
Ieri, au fost depistate de către polițiști șapte transporturi ilicite, fiind confiscat material lemnos în valoare de peste 15.000 de lei.

În jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Mintiu Gherlii au depistat în trafic, pe D.J. 172 F, pe raza localității Mintiu Gherlii, un bărbat care transporta material lemnos fără îndeplinirea prevederilor legale.
Bărbatul de 55 de ani, din județul Mureș, transporta cu o autoutilitară cherestea în valoare de circa 200 de lei, pentru care nu avea aviz de însoțire.
Acesta a fost sancționat contravențional, iar lemnul a fost ridicat în vederea confiscării.
***
În jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla – Postul de Poliție Comunal Fizeșu-Gherlii – au identificat doi bărbați din Fizeșu-Gherlii care transportau cu două atelaje cu tracțiune animală circa 1,4 metri cubi de material lemnos fără aviz de însoțire.
Materialul lemnos a fost confiscat, bărbații fiind sancționați contravențional.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More