Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Transportul ilegal de lemn în atenția Poliției

0 148

Mai mult material lemnos a fost confiscat în urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea transportului ilegal de material lemnos.

Potrivit reprezentanților IPJ Maramureș, vineri, 17 mai, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Sighetu Marmaţiei, cu sprijinul reprezentanţilor Ocolului Silvic Sighetu Marmaţiei şi ai Gărzii Forestiere Maramureş, au desfășurat o acțiune pe drumurile publice pentru prevenirea și combaterea transportului ilegal de material lemnos.

În acest context au fost oprite şi verificate mai multe autovehicule cu care era transportat material lemnos. Pentru abateri de la prevederile Legii 171/2010, unui şofer care transporta material lemnos i-au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9 000 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au dispus confiscarea celor peste 8 m.c. lemn, transportat ilegal.

Alţi 47 de m.c. lemn au fost confiscaţi săptămâna trecută în cadrul unor acţiuni similare desfăşurate de poliţişti la Vişeu de Sus, Borşa şi Suciu de Sus.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More