Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Transporturile de marfă și persoane luate la control. Au fost confiscate 800 de kilograme de cartofi

0 517

Cei de la IPJ Maramureș transmit faptul că s-au intensificat controalele ce vizează transporturile de marfă și persoane. S-au dat amenzi de aproape 19 mii de lei, iar poliția a confiscat 800 de kilograme de cartofi.

La începutul acestei săptămâni, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat o acţiune împreună cu cei din cadrul Serviciului Rutier.

Astfel, luni 13 aprilie, la primele ore ale dimineţii, au fost oprite pentru control mai multe autoturisme conduse pe raza localităţii Lăpuşel.

 Între orele 07.00 – 10.00 au fost verificate 37 de autovehicule. Abaterile constatate au impus aplicarea a nouă sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 19.000 de lei.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat un autovehicul cu care se transportau 800 kg de cartofi, iar şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă. Astfel, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional,    iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea întregii cantităţi de cartofi.

 Astfel de acţiuni vor continua pe tot parcursul acestei săptămâni.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More