Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Transporturile ilegale de material lemnos vânate de către polițiști

0 175

Polițiștii au efectuat mai multe controale ce au avut ca și scop prevenirea și depistarea transportului ilegal de material lemnos.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș transmite prin intermediul unui comunicat de presă faptul că, sâmbătă, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş, au desfăşurat acţiuni cu efective mărite privind identificarea persoanelor care comit infracțiuni la regimul silvic și a celor care transportă ilegal material lemnos.

Aşadar, la ora 15:00, în localitatea Buşag, a fost oprită pentru control o autoutilitară care tracta o semiremorcă încărcată cu lemn. La volanul acesteia, poliţiştii au identificat un bărbat de 51 de ani din Seini.

În urma măsurării materialului lemnos s-a constatat că şoferul avea peste 4 mc material lemnos în plus față de cantitățile înscrise în avize și 4,67 mc material lemnos, confiscat valoric, deoarece nu se regăsea și pe încărcătură.         

Totodată, a fost oprit un alt şofer, de 28 de ani din Săbişa, care conducea o autoutilitară tractând o semiremorcă încărcată cu material lemnos, iar în urma inventarierii materialului lemnos au rezultat 7,65 mc material lemnos în plus față de cantitățile înscrise în avize.

Poliţiştii au luat măsura sancționării contravenţionale şi confiscarea materialului lemnos existent ilegal pe vehicule, care a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Tăuții Măgherăuș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More