Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei bărbaţi arestaţi pentru 30 de zile, după ce au comis mai multe furturi în Dej

0 34
Foto:Arhiva
Foto:Arhiva

La data de 23.08.2014, poliţişti din cadrul Poliţiei mun. Dej – Biroul de Investigaţii Criminale, în cooperare cu alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, din judeţele Cluj, Mureş şi Sibiu, au reuşit prinderea în flagrant a trei bărbaţi, în timp ce sustrăgeau ţigarete (valoare aproximativă de 10.000 lei) dintr-o societate comercială din municipiul Sibiu.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii dejeni, s-a stabilit că cei trei bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 31 şi 38 ani, toţi domiciliaţi în judeţul Mureş, sunt bănuiţi de săvârşirea unui alt furt comis în municipiul Dej. În fapt, în noaptea de 16/17 iulie a.c. ar fi sustras 450 lei dintr-un magazin din municipiul Dej.

Faţă de cele trei persoane a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, iar ulterior, instanţa a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More