Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei bărbaţi din Crainimăt sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală

0 37

BANI

Ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au desfăşurat o acţiune pe raza comunei Şieu-Măgheruş, în vederea combaterii infracţionalităţii de natură economică şi pentru descoperirea şi investigarea cazurilor de evaziune fiscală.

Astfel, poliţiştii au identificat doi bărbaţi, în vârstă de 39 de ani, respectiv 41 de ani, ambii din Crainimăt, bănuiţi că în perioada ianuarie-decembrie 2013, având calitatea de administratori ai unei societăţi comerciale din localitate, ar fi reţinut şi nu ar fi virat, în termenul prevăzut de lege, la Bugetul General Consolidat al Statului, contribuţii cu reţinere la sursă, în valoare de aproximativ 8.260 de lei.

La aceeaşi dată, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Crainimăt, bănuit că în perioada ianuarie-decembrie 2013, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din localitate, ar fi reţinut şi nu ar fi virat, în termenul prevăzut de lege, la Bugetul General Consolidat al Statului, contribuţii cu reţinere la sursă, în valoare de aproximativ 4.011 lei.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More