Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei bărbați identificați de polițiști, după ce transportau ilegal lemne, cu o ambarcațiune

0 55

Polițiștii au identificat trei persoane care transportau, cu o ambarcațiune cu motor, bușteni tăiați dintr-o pădure. Materialul lemnos, în valoare de circa 4.000 de lei, a fost reținut pentru a-i fi stabilită proveniența.

Totodată, ambarcațiunea a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

La data de 29 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, Postul de Poliţie Comunal Beliş, au depistat, în afara localității Bălcești, în zona denumită popular ,,Lunca Mare”, trei bărbați care transportau bușteni.

Astfel, în jurul orei 18:00, cei trei, cu vârste cuprinse între 21 și 44 de ani, din comuna Beliș, au fost depistați transportând, cu o barcă cu motor, pe lacul de acumulare Beliș Fântânele, 32 de bușteni legați în plută.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, cei în cauză ar fi tăiat arbori dintr-o pădure din apropierea localității Bălcești, având intenția de a comercializa lemnul obținut.

Materialul lemnos, în valoare de circa 4.000 de lei, a fost reținut, iar ambarcațiunea a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori, fapte prevăzute de Codul silvic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More