Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei bărbați reținuți de polițiștii pentru furturi din locuință. Unul dintre ei este din Bonțida

0 41

Poliţiştii clujeni au desfăşurat pe parcursul acestei săptămâni numeroase activităţi pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În perioada 2 – 5 noiembrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost prezenţi în mijlocul comunităţii pentru a preveni şi combate activităţile ilicite.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor şi luptători de intervenţie rapidă au efectuat 167 de controale şi 45 de filtre rutiere.
În urma acţiunilor, au fost constatate 17 infracţiuni (judiciare şi la regimul circulaţiei), dintre care 14 în flagrant delict.
Au fost depistate 20 de persoane bănuite de comiterea de infracţiuni şi au fost puse în aplicare 3 mandate de executare a pedepsei închisorii.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 725 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 90 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea nr. 61/1991 şi 14 la Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt priorităţi ale Poliţiei Clujene. Astfel, in scopul prevenirii accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în urma cărora au aplicat 587 de sancţiuni pentru încălcarea normelor O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 53 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi 8 pentru consum de alcool.
Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 71 de permise de conducere şi au retras 32 de certificate de înmatriculare auto.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More