Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei bărbați, reținuți și arestați preventiv pentru comiterea unui furt din autovehicul

0 54

Polițiștii clujeni au identificat și reținut trei bărbați bănuiți de comiterea unui furt din autovehicul, faptă prin care ar fi creat un prejudiciu total de circa 40.000 de lei.

Conform cercetărilor efectuate, la data de 27 iunie, trei bărbați, din județul Timiș, ar fi sustras 4.100 de euro, 18.000 de lei și o tabletă, dintr-un autoturism parcat pe strada Minerilor, din Cluj-Napoca.

Pentru săvârșirea faptei, cei în cauză ar fi urmărit persoana vătămată din Timișoara până în Cluj-Napoca, traseu urmat de victimă pentru colectarea unor sume de bani, având calitatea de angajat al unei firme.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale din Cluj-Napoca și Timișoara, cei trei au fost depistați pe raza municipiului Timișoara. Doi dintre aceștia au fost depistați la data de 12 septembrie a.c., iar cel de-al treilea, care se sustrăgea urmăririi penale, a fost depistat la data de 20 septembrie.

Pentru documentarea cauzei, polițiștii clujeni au efectuat 3 percheziții domiciliare în Timișoara, fiind percheziționat, totodată, și autovehiculul care ar fi fost folosit în comiterea faptei.

În urma acestor activități, au fost ridicate mijloace de probă și a fost aplicat sechestru asigurător pe autoturism.
Cei trei bărbați au fost aduși, în baza mandatelor emise, la Cluj-Napoca, unde au fost reținuți de către polițiști, iar apoi arestați preventiv de către magistrați.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului de Operațiuni Speciale Cluj.

La acțiunile desfășurate au participat și luptători de intervenție rapidă.
În continuare, polițiștii clujeni continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale, precum și pentru recuperarea prejudiciului, sub îndrumarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More