Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei cazuri de accidente pe trecerea pentru pietoni într-o singură zi la Cluj-Napoca

0 412

Neatenția la volan, dar și neatenția pietonilor pot avea efecte tragice mai ales atunci când este vorba de trecerea străzii. Trei cazuri de evenimente rutiere în care au fost implicați pietoni au avut loc într-o singură zi în Cluj-Napoca.

Pietoni sunt victime sigure ale neasigurării sau neatenției. De multe ori evenimentele în care aceștia sunt implicați pot avea efecte tragice, însă de obicei, deși aceasta nu este o regulă, accidentele pe trecerea pentru pietoni sunt unele, în terminologia poliție rutiere, ușoare. Trei astfel de accidente au avut loc într-o singură zi pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, IPJ Cluj anunță că la data de 18 septembrie a.c. în jurul orei 07:50, pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită uşor. O femeie de 35 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Muncii, a surprins şi accidentat o tânără de 15 ani, din același oraș, care era angajată regulamentar în traversarea drumului public, prin loc permis şi semnalizat corespunzător. În urma accidentului, victima a fost rănită uşor şi a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale. În cauză se continuă  cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

La aceeași dată, în jurul orei 09.10, dar pe strada Plopilor din același municipiu, a avut loc un alt accident rutier în urma căruia o altă persoană a fost rănită, de asemenea, uşor. Un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plopilor, a surprins şi accidentat o femeie de 20 de ani, din comuna Căpuşu Mare, care era angajată în traversarea drumului public prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.

În urma accidentului, victima a suferit răni uşoare, fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză se continuă  cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Nu în ultimul rând, în seara zilei de 18 septembrie a.c., în jurul orei 19:00, în Piaţa Cipariu, din municipiul Cluj-Napoca, o femeie, de 32 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism prin Piaţa Cipariu, ajunsă la trecerea de pietoni aflată la intersecţia cu strada Posada, a surprins şi accidentat uşor un bărbat, de 62 de ani, din Cluj-Napoca, angajat în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni. În urma accidentului, pietonul a fost rănit uşor şi a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se continuă  cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More