Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei dejeni în Biroul Permanent al PSD Cluj: Cornel Itu, Costan Morar și Vasile Sălătioan

0 42

Vineri, 2 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj s-a desfășurat Conferința Județeană pentru alegerile PSD Cluj.

Organizația municipală PSD Dej se poate mândri că a participat la conferință cu un număr de peste 100 de invitați și delegați care au susținut candidatura domnului Remus Lăpușan, reconfirmat în funcția de președinte, precum și candidatura domnului deputat Cornel Itu la funcția de președinte executiv.

“Organizația PSD Dej a dat din nou dovadă de mobilizare și implicare în activități ale partidului care au un rol însemnat pentru următorii doi ani- alegerile la nivel de județ. Am fost mândru să recunosc, dintr-o sală de peste 500 de membri PSD din întreg județul, o parte importantă conturată de organizația noastră. Din acest motiv, felicitările mele se îndreaptă în primul rând spre oamenii deosebiți care ne susțin în continuare!

Datorită meritelor acestei organizații, un număr semnificativ de locuri în Biroul Permanent și Consiliul Județean Cluj au revenit membrilor PSD Dej. Sunt onorat și recunoscător celor care mi-au acordat încrederea prin votul din cadrul conferinței pentru a ocupa din nou funcția de președinte executiv al PSD Cluj. Una dintre prioritățile mele o să rămână coordonarea departamentelor specializate. Eficiența acestor departamente ar trebui să se regăsească în inițiative, promovate atât de către Parlament, cât și de către Guvern.

Unele dintre departamentele constituite au avut rezultate deosebit de bune, pe agricultură, pe învățământ, pe domeniul juridic, și consider că munca lor ar trebui să aibă ecou la nivel central, în Parlament și în Guvern. Am dovedit că și la Cluj se pot obține rezultate bune, având o organizație puternică. Dejul, Gherla, Turda, Câmpia Turzii au demonstrat că se poate, că PSD e vocea importantă în această zonă. La rândul ei, organizația municipiului Cluj-Napoca s-a deschis, au venit înspre PSD oameni tineri și valoroși, din mediul universitar, iar acesta e un semnal foarte pozitiv pentru viitor.

PSD a beneficiat și beneficiază de încrederea unei părți importante a populației din județul Cluj, iar votul dat de ardeleni este unul valoros, bine cântărit și constant. Clujenii vor conta mereu în ecuația transilvăneană și națională! Guvernul Ponta este unul care a privit spre nevoile ardelenilor, iar această atitudine va fi cu siguranță răsplătită. Ne dorim ca problemele noastre și dezvoltarea economică și socială a Transilvaniei să ocupe, în continuare, un loc important pe agenda Executivului!”, se arată în comunicatul PSD Dej, semnat de deputatul Cornel Itu.

Membri în Biroul Permanent PSD Cluj: Itu Cornel- președinte executiv; Sălătioan Vasile- vicepreședinte; Morar Costan- vicepreședinte;

Membri în Consiliul Județean PSD Cluj: Itu Cornel- președinte executiv; Sălătioan Vasile- vicepreședinte; Morar Costan- vicepreședinte; Pop Dan Florin, Mureșan Augustin, Boldor Silviu, Moldovan Dănuț, Frențiu Gavril, Rus Casin, Zelencz Tiberiu, Oltean Dumitru, Moncea Ioan, Retegan Simion, Balici Marius, Rotar Alin, Covaciu Augustin, Trâmbițaș Marcel, Rus Călin, Muncelean Teodora, Bradea Andrei, Ciungan Anda, Malyarcsuc Adrian, Costin Ioana, Pura Adrian, Petruț Ioan, Morar Ignat, Zanc Gavril, Cremene Marinela.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More