Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei elevi minori prinși la furat din ghiozdanele colegilor

0 31

someseanul-hot autobuz dej

Trei elevi ai unui colegiu din localitatea maramureșeană Sighetu Marmației sunt cercetați de polițiști, fiind bănuiți că au comis mai multe furturi de bani și telefoane mobile din ghiozdanele colegilor.

Fapta a fost sesizată la poliție de către directorul adjunct al colegiului din Sighetu Marmației, după ce mai mulți elevi s-au plâns că le-au dispărut din genți bani sau telefoane mobile.

Directorul adjunct al instituției a declarat polițiștilor că dintr-o sală de clasă au fost sustrase diferite sume de bani din genţile elevilor în timp ce aceştia se aflau în laboratorul de biologie.

Poliţiştii au demarat activităţile de investigare şi în scurt timp au identificat trei minori, elevi ai aceleiaşi şcoli, care sunt bănuiţi de comiterea faptei.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că cei trei, în februarie şi martie a.c., au mai comis patru furturi de telefoane mobile de la elevi ai colegiului. Poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciul în proporţie de 90 %. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a minorilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More