Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei evenimente rutiere la Baia Mare

0 129

masina-politie1

Ieri, la ora 11.46, un băimărean de 27 de ani a condus un autoturism pe strada George Coşbuc din municipiul Baia Mare. A efectuat manevra de viraj la stânga pentru a intra în parcare, nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu un scuter condus de un bărbat de 55 de ani din Baia Mare. Acesta circula în spatele maşinii şi se angajase în depăşirea ei pe partea stângă.

Impactul s-a soldat cu rănirea scuteristului căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale fără a necesita internarea.

*Tot pe strada George Coşbuc a avut loc ieri un alt eveniment rutier. La ora 14.02, o băimăreancă de 22 de ani a condus un autoturism dinspre Bulevardul Unirii spre Bulevardul Republicii. A surprins şi accidentat o femeie de 50 de ani din Baia Mare care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Conducătoarea auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi a fost identificată de poliţişti la aproximativ o oră de la producerea evenimentului. În urma leziunilor suferite, victima a fost transportată şi internată la spital.

*Ieri după masă, la ora 19.50, o adolescentă de 15 ani din localitatea Cătălina, în calitate de biciclist, s-a angajat în traversarea străzii Hortensiei pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată. Ea a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de un băimărean de 54 de ani. Minora a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale fără a necesita internarea.

În toate aceste cazuri, poliţiştii continuă cercetările şi, la finalizarea lor, vor propune măsuri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More