Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei furturi din autoturisme soluţionate de poliţiştii de investigaţii criminale

0 58

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat doi tineri din Galaţi şi Satu Mare, bănuiţi de comiterea mai multor furturi din auto comise pe raza municipiului Baia Mare.

Unul dintre aceştia a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în cursul lunii ianuarie a.c., cei doi tineri, unul în vârstă de 18 ani domiciliat în judeţul Galaţi şi unul de 23 de ani, domiciliat în judeţul Satu Mare, au profitat de faptul că portierele unui autoturism parcat pe strada 13 Decembrie din municipiu nu au fost asigurate şi au sustras o borsetă care conţinea acte, 2200 de euro şi 6500 de lei. Furtul a fost comis în timp ce proprietarul maşinii închidea poarta de acces în curte.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că cei doi bănuiţi ar fi spart geamurile portierelor a două autoturisme parcate pe strada Transilvaniei din municipiu, de unde ar fi sustras bunuri şi bani cauzând un prejudiciu în valoare de 400 de lei.

În baza probatoriului administrat tânărul în vârstă de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la furt calificat, furt şi furt calificat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More