Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei furturi la activ. Un bărbat, reținut pentru 24 de ore

0 103

Polițiștii din Rodna au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea a trei furturi.

Cei de la IPJ Bistrița-Năsăud transmit faptul că, la data de 10 iunie 2020, polițiștii din Rodna au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 55 de ani, din localitate, bănuit de comiterea a trei furturi.

Acesta se află în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și, în cursul acestei zile, va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă.

Din investigațiile efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în perioada aprilie – mai 2020, acesta ar fi pătruns în incinta a două locuințe din Rodna, de unde ar fi furat unelte electrice în valoare de aproximativ 1.400 de lei.

Polițiștii au recuperat și restituit păgubiților o bună parte din prejudiciu, respectiv bunuri în valoare de 1.100 de lei. Totodată, în aceeași perioadă, acesta ar fi furat din incinta unei societăți comerciale mai multe unelte electrice și obiecte de îmbrăcăminte, în valoare totală de 10.000 de lei.

Și în acest caz, polițiștii au reușit să recupereze o parte din bunuri, în valoare de aproximativ 5.600 de lei.

În cursul acestei zile, rodneanul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud în vederea arestării preventive pentru 30 de zile. Polițiștii Secției 7 Poliției Rurală Sângeorz-Băi continuă cercetările în cadrul dosarului de furt calificat întocmit pentru documentarea întregii activități infracționale și recuperării integrale a prejudiciului, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More