Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei incendii în 24 de ore, lichidate de pompierii maramureșeni

0 52

Pompierii maramureșeni au intervenit, în intervalul 4 februarie – 5 februarie, în patru situații de urgență, dintre acestea trei fiind incendii.

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Maramureș a fost solicitată duminică pentru a ridica o grenadă defensivă din localitatea Leordina. Grenada a fost găsită în urma demolării unui imobil vechi.

Tot ieri, pompierii sigheteni, împreună cu pompierii voluntari din Budești, au lichidat un incendiu izbucnit la podul unei case. Focul a distrus circa 10 metri pătrați de pod din lemn și aproximativ 16 metri pătrați de tavan din rigips. În urma incendiului s-au deteriorat și 50 de metri pătrați de perete din rigips.

Azi, la primele ore ale dimineții, pompierii băimăreni au intervenit în localitatea Groși, unde o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. Focul a mistuit circa 70 de metri pătrați din acoperișul de lemn al anexei, 4 tone de fân și circa 2 metri liniari de instalație electrică.

Tot pompierii băimăreni au lichidat un incendiu de deșeuri, în Baia Mare, în urma căruia au ars circa 500 de kilograme de deșeuri textile, mai informează comunicatul ISU Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More