Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei incendii în decurs de 24 de ore

0 164

În ultimele 24 de ore echipajele ISU au intervenit la 3 incendii care s-au soldat doar cu pagube materiale.

Pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au lichidat ieri, 14.12. a.c., un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case. Din cauza drumului greu accesibil, militarii au parcurs pe jos o parte din drum până au ajuns la locul intervenției. În urma incendiului a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului.

În aceeași zi, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit la un mijloc de transport în localitatea Lăpușel. Flăcările au distrus circa 1 metru liniar de cablu electric și au deteriorat compartimentul motor.

Astăzi dimineață, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au intervenit în Moisei pentru a lichida un incendiu izbucnit la o bucătărie de vară. Au ars circa 20 de metri pătrați din acoperișul bucătăriei și 35 de metri pătrați din suprafața bucătăriei de vară. De asemenea, în urma incendiului au fost distruse diverse obiecte electrocasnice și mobilier.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More