Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei incendii într-o singură zi. Coșurile de fum, principala problemă

0 223

Pompierii au fost solicitați să intervină la trei incendii într-o singură zi. Cauza cea mai răspândită a incendiilor pare a fi reprezentată de către coșurile de fum.

Temperaturile scăzute vin și cu efectele negative scontate. Trei incendii au avut loc ieri pe raza județului Sălaj, în cazul a două dintre ele problema fiind coșurile de fum. Astfel ieri dimineaţa, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la anexa (camera centralei) unei case din localitatea Giurtelecu Şimleului.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică și anume un coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile. Au ars aproximativ 4 mp din acoperişul anexei, au transmis cei de la ISU Sălaj.

Tot ieri după masă, în jurul orei 17:20, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la acoperişul unei case din localitatea Drighiu. Cauza probabilă de incendiu a fost coşul de fum necurăţat de funingine. Au ars circa 3 mp material lemnos din jurul acestuia.

În aceeași zi, la ora 17:14, pompierii zălăuani au fost și ei solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Dioşod. De data aceasta cauza probabilă de incendiu a fost reprezentată prin nişte scăpări de gaze de la racordul unei butelii.

Au fost deteriorate o serie de bunuri, aparatură electrocasnică, iar proprietara, o femeie de 64 de ani, a suferit arsuri superficiale la nivelul nasului şi s-a intoxicat cu fum. Femeia a fost transportată de către un echipaj SMURD la spital.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.