Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Trei incendii într-o singură zi. Coșurile de fum, principala problemă

0 257

Pompierii au fost solicitați să intervină la trei incendii într-o singură zi. Cauza cea mai răspândită a incendiilor pare a fi reprezentată de către coșurile de fum.

Temperaturile scăzute vin și cu efectele negative scontate. Trei incendii au avut loc ieri pe raza județului Sălaj, în cazul a două dintre ele problema fiind coșurile de fum. Astfel ieri dimineaţa, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la anexa (camera centralei) unei case din localitatea Giurtelecu Şimleului.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică și anume un coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile. Au ars aproximativ 4 mp din acoperişul anexei, au transmis cei de la ISU Sălaj.

Tot ieri după masă, în jurul orei 17:20, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la acoperişul unei case din localitatea Drighiu. Cauza probabilă de incendiu a fost coşul de fum necurăţat de funingine. Au ars circa 3 mp material lemnos din jurul acestuia.

În aceeași zi, la ora 17:14, pompierii zălăuani au fost și ei solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Dioşod. De data aceasta cauza probabilă de incendiu a fost reprezentată prin nişte scăpări de gaze de la racordul unei butelii.

Au fost deteriorate o serie de bunuri, aparatură electrocasnică, iar proprietara, o femeie de 64 de ani, a suferit arsuri superficiale la nivelul nasului şi s-a intoxicat cu fum. Femeia a fost transportată de către un echipaj SMURD la spital.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More