Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei intervenții pentru pompierii maramureșeni

0 48

pompieri-2014-02-03 14.45.18

În jurul orei 15, dispeceratul ISU Maramureș a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la podul unei locuințe din localitatea Posta, Remetea Chioarului.

La fața locului s-au deplasat militarii Punctului de Lucru Șomcuta Mare, care au lichidat incendiul împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. Flăcările au distrus acoperișul din lemn pe o suprafață de 200 de metri pătrați, 100 de metri pătrați de tavan din lemn și 3 geamuri.

*La ora 17.32, prin numărul pentru apeluri de urgență 112, a fost anunțat un incendiu de vegetație uscată în Seini. Incendiul a fost lichidat de militarii băimăreni în colaborare cu S.V.S.U. Seini. Au ars circa 0,8 ha de vegetație uscată.

*Ultima intervenție pe data de ieri a fost tot a militarilor băimăreni, care au intervenit la lichidarea unui incendiu pe strada Turbinei din Baia Mare. Flăcările au distrus 12 metri pătrați din acoperișul unei spălătorii auto.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More