Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei juniori promovați la FC Unirea Dej. Doi jucători francezi vor întregi lotul dejenilor

0 83

Clubul de fotbal Unirea Dej are programată luni reunirea lotului, pentru pregătirea returului de campionat din Liga a III-a.

Conducerea FC Unirea Dej a bătut palma în cursul acestei ierni cu antrenorul Alpar Meszaros pentru ca acesta să rămână la clubul dejean cel puțin până la finalul sezonului, iar solicitările tehnicianului dinainte de pauza competițională se pare că au fost ascultate.

FC Unirea Dej s-a despărțit în această iarnă de Idris Ozovehe și Saidou Koundio, jucători care au venit la Dej în vara anului trecut, însă și-a mărit lotul de jucători cu alte achiziții.

Astfel, Paul Obreja, Florin Sabo și Antoniu Rus, trei juniori de 16 ani, vor face pasul la echipa mare a Unirii Dej. Este o practică des întâlnită la clubul de pe malul Someșului de a promova mereu în eșaloanele superioare, președintele FC Unirea Dej, Mircea Itu, dorind în fiecare sezon să dea șansa juniorilor să se formeze și să se dezvolte lângă colegii lor mai experimentați.

Tot la Unirea Dej au venit în această iarnă doi jucători francezi, Djae Elarif și Sofiane Ahrardi, conducerea clubului dejean fiind în discuție în aceste zile cu alți doi jucători, ambii fundași centrali, compartiment unde Unirea a avut serioase probleme în turul campionatului.

După reunirea lotului, care va avea loc luni, 25 ianuarie, jucătorii și antrenorii Unirii Dej au la dispoziție cinci săptămâni pentru a suda echipa și a lega relații de joc, astfel încât Unirea să fie pregătită pentru startul returului în Liga a III-a. Tot în această perioadă vor fi stabilite și meciurile de pregătire pe care fotbaliștii dejeni le vor disputa.

Unirea Dej are programat primul meci de campionat în 5 martie, în deplasare, cu Sănătatea Servicii Publice Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More