Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei medalii de bronz pentru dejeanul Dorin Pănescu la Campionatul European – FOTO

0 109

Dorin Panescu bronz Campionat European (1)

In perioada 4-7 iunie 2015, a avut loc in Belgia Campionatul European de Karate WUKF pentru Copii, Cadeti si Juniori.

Competitia, desfasurata in orasul Herstal, a adunat la start aproape 1.000 de participanti din 31 de federatii sportive reprezentand 16 natiuni (Italia, Belarus, Slovacia, Polonia, Anglia, Ungaria, Bulgaria, Germania, Bosnia, Cehia, Danemarca, Scotia, Irlanda, Tara Galilor, Rusia, Srpska, Belgia si Romania).

Delegatia Romaniei, reprezentata prin Federatia Romana de Karate WKC s-a clasat pe primul loc in clasamentul final cu nu mai putin de 119 medalii (47 de aur, 31 de argint si 41 de bronz) urmata pe locul doi de Italia cu un total de 46 de medalii, mai precis 11 de aur, 10 de argint si 25 de bronz.

Clubul Sportiv Budokan Ryu s-a intors de la aceasta competitie cu un total de 3 medalii de bronz, obtinute prin sportivul Dorin Panescu. Acesta a obtinut medaliile de bronz la probele de kumite individual masculin cadeti -60kg, respectiv kumite echipe shobu sanbon masculin cadeti si kumite echipe rotativ masculin cadeti.

Pe pozitia a 6-a in clasamentul final s-au aflat sportivii Bota Vlad si Orban Rebeka, iar Derta Valerian si Boca Denisa s-au clasat in optimi.

Competitia a fost deosebita atat din punct de vedere organizatoric precum si din punct de vedere al nivelului tehnic si al spiritului de competitie prezent in toti sportivii.

Anul viitor va fi unul si mai dificil din punct de vedere sportiv, intrucat vor avea loc Campionatele Mondiale la care delegatia clubului nostru va participa, la fel ca si anul trecut.

Dupa perioada de revenire, sportivii Budokan Ryu vor incepe cantonamentele de pregatire generala in vederea participarii la Cupa Romaniei si Cupa Campionilor Europeni din toamna acestui an.

Conducerea clubului, doreste sa transmita felicitari sportivilor pentru modul in care s-au prezentat, si multumiri tuturor celor care s-au implicat si au facut posibila aceasta performanta. Multumim sponsorilor, multumim parintilor sportivilor si sustinatorilor si nu in ultimul rand Primariei Dej, Consiliului Local Dej precum si D-lui Primar Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More