Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei minori bănuiţi de furturi din autoturisme, prinşi în flagrant de poliţişti

0 57

hot furt autoturism masina furata

Având în vedere faptul că pe raza satului Coltău au fost comise în cursul lunii februarie trei furturi din autoturisme, poliţiştii din localitate împreună cu cei de la Secţia1 Groşi au luat măsuri operative suplimentare pentru prevenirea şi combaterea unor astfel de fapte, precum şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a autorilor.
În acest context, poliţiştii au organizat ieri o acţiune şi au reuşit prinderea în flagrant a trei minori, doi de 16 şi unul de 17 ani din Coltău, bănuiţi de comiterea furturilor. Aceştia au fost surprinşi în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un autoturism aflat în parcarea sălii de sport din localitatea de domiciliu. Poliţiştii au reuşit să recupereze 90% din prejudiciile cauzate.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi furt calificat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a minorilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More