Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei minori din Dej reținuți pentru furturi din autoturisme

0 48

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Dej au identificat trei tineri bănuiți de comiterea mai multor furturi.

Conform investigațiilor polițiștilor, în noaptea de 20/21 martie, cei trei, tineri de 14, 15 și 16 ani, din Dej și Bobâlna, au comis 7 furturi din autoturisme parcate pe raza municipiului Dej. Cei în cauză au sustras acumulatori auto, bunuri găsite și recuperate dintr-un centru de colectare din Dej.

Doi dintre ei – tinerii de 15 și 16 ani – erau deja cercetați de către polițiști pentru comiterea a 11 furturi (din magazine, auto, etc.), fapte comise în toamna anului 2016, cauze în care prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%.

Față de cei doi tineri a fost dispusă măsură reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Minorul în vârstă de 14 ani urmează a fi expertizat psihiatric pentru stabilirea existenței discernământului la momentul comiterii faptelor.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More