Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei minori dispăruți de acasă au fost depistați de polițiștii bistrițeni

0 53

Un tânăr de 16 ani, un copil de 13 ani și o fată de  13 ani au fost depistați de polițiștii bistrițeni în ultimele zile ca fiind dați în urmărire, după ce au fost declarați dispăruți de la domiciliu. Unul dintre băieți este suspect în 18 cazuri de furt, iar celălalt este băiatul care a fugit de acasă de la Gherla în urmă cu două săptămâni.

În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, un tânăr de 16 ani, din Unirea a fost reţinut vineri, 5 aprilie, pentru o perioadă de 10 ore.

Acesta este cercetat pentru comiterea unui număr de 18 infracţiuni de furt calificat, din locuinţe şi societăţi comerciale din Bistriţa, comise în perioada 21.10.2011 – 24.03.2013. Astfel, a fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei, care a fost recuperat în proporţie de 50%.

Cercetările în cauză sunt continuate de Biroul de Investigaţii Criminale, pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

Tot vineri, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au depistat o minoră în vârstă de 13 ani, urmărită la nivel naţional. Poliţiştii au găsit-o pe minoră în localitatea Balta, jud. Mureş şi au încredinţat-o familiei.

Aceasta a fost declarată dispărută în 1 aprilie, când mama ei a reclamat faptul că fata a plecat de acasă, din localitatea Sărata, în jurul orei 08.00 şi nu a mai revenit. Minora figura urmărită la nivel naţional, fapt pentru care s-a dispus revocarea măsurii.

Duminică, 7 aprilie, în Bistriţa, a fost identificat un tânăr în vârstă de 13 ani, din comuna Bonţida. În urma verificărilor poliţiştilor, s-a constatat că acesta figurează urmărit la nivel naţional din 27.03.2013, fiind dispărut de la domiciliu.

Minorul a fost predat poliţiştilor de la Poliţia Municipiului Gherla, jud. Cluj, urmând a se solicita revocarea urmăririi acestuia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More