Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei minute pentru un număr de identificare a caselor de marcat electronice

0 252

Numerele unice de identificare pentru casele de marcat electronice pot fi obținute prin Spațiul Privat Virtual.

Documentele necesare solicitării şi atribuirii numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice pot fi depuse online prin intermediul Spaţiului Privat Virtual, anunță ZF.ro. Este vorba despre formularul C801 cerut de către ANAF.

 

„Prin intermediul for­mu­larului C801 se poate solicita emiterea certificatului de atribuire a numărului unic de iden­tificare pentru mai multe aparate de marcat electronice fis­cale în vederea instalării în mai multe zone geografice. Veri­ficarea formularului C801 depus prin Spaţiul Privat Virtual durează în medie un minut. Într-un interval de timp similar se emite certificatul de atribuire a numărului unic de identificare a aparatelor de marcat şi se comunică în contul de SPV. Prin urmare, dacă utilizează această facilita­te oferită de ANAF în cola­borare cu Centrul Naţional pentru Infor­ma­ţii Financiare din cadrul MFP, operatorii economici pot obţi­ne certi­ficatul în cel mult trei minute“, a anunţat la data de 27 septembrie ANAF.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More