Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei misiuni de salvare executate cu elicopterele MAI din cauza drumurilor greu practicabile

0 66

Piloții Inspectoratului General de Aviație al MAI împreună cu echipaje aeromedicale SMURD au efectuat trei misiuni, două în județul Dolj pentru transportarea la spital a unei femei însărcinate și a unui copil și una în județul Bihor.

Elicopterul SMURD de la Craiova s-a deplasat în localitatea Covei din județul Dolj pentru a prelua o gravidă care acuza dureri abdominale. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Craiova.

Același elicopter a preluat apoi un copil cu vârsta de sub un an, din localitatea doljeană Caraula. Copilul avea o stare febrilă și a fost transportat, împreună cu mama sa, tot la Spitalul Județean din Craiova.

A treia misiune a fost efectuată de elicopterul SMURD de la Arad pentru transportarea unei femei în vârstă de 63 de ani din localitatea Lacea, județul Bihor, la Spitalul Județean Oradea. Femeia a fost găsită de rude inconștientă și hipotermică.

Cele trei misiuni au fost executate cu elicoptere ale MAI din cauza drumurilor greu practicabile din zonele în care s-a intervenit.

Piloții Ministerului Afacerilor Interne și personalul SMURD sunt la datorie în această perioadă având la dispoziție pentru executarea misiunilor 14 elicoptere și un avion medicalizat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More