Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei muncitori răniți la Baia Mare, după ce schela pe care lucrau a fost răsturnată de vânt

0 46

schela-prabusita

Accident grav de muncă la Baia Mare, unde trei muncitori au fost răniţi, după ce schela pe care lucrau la înălţime s-a răsturnat din cauza vântului puternic. Oamenii au fost transportaţi la spital, unul fiind în stare gravă.

Cei trei muncitori sunt din Târgu Mureș și au 42, 45 respectiv 56 ani. Ei sunt angajaţi la firma care face lucrările la noua stație de epurare din Baia Mare.

Bărbaţii s-au urcat pe schelă, însă vântul puternic a răsturnat-o cu tot cu ei.

Pompierii spun că intervenția a fost una dificilă, pentru că victimele se aflau la o distanță de aproape 50 metri față de locul până unde puteau ajunge ambulanțele.

„Detașamentul de Pompieri Baia Mare a fost solicitat la un accident de muncă pe un șantier unde am găsit trei victime sub un panou de fier beton. Împreaună cu colegii de la Ambulanță am procedat scoaterea victimelor și transportul lor spre ambulanțe. Intervenția a fost destul de dificilă deoarece victimele erau căzute undeva la o distanță de 30-50 metri față de ambulanțe și platoul respectiv era împânzit de fier beton”, spune un reprezentant al Pompierilor.

FOTO: maramedia.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More