Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei percheziții domiciliare la Bistrița. O persoană a fost reținută

0 69

Polițiștii de investigare a criminalității economice au efectuat trei percheziții domiciliare. O persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de delapidare a fost reținută.

La data de 1 august, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Bistrița, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada mai-iunie 2017, un bărbat din Bistrița, în calitate de angajat al unei societăți comerciale și având atribuții de gestionar ar fi sustras în repetate rânduri materie primă, cauzând un prejudiciu de 69073,22 euro.

Față de persoana bănuită de comiterea faptei a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More