Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei percheziții pe raza municipiului Gherla și la Nicula, la persoane bănuite de trafic de droguri

1 68

În data de 23 martie, un bărbat de 30 de ani din Gherla a fost prins în flagrant de polițiștii antidorg pe raza municipiului Dej, imediat după ce a vândut două pliculețe cu substanțe psihoactive căre un minor de 16 ani din Dej.

Bărbatul a fost oprit în trafic imediat după efectuarea trazacției. Polițiștii antidrog au procedat la percheziția autovehiculului, în care s-au găsit 24 de pliculețe cu substanțe psihoactive. În același timp pe raza municipiului Gherla și la Nicula au fost efectuate trei perheziții, două la Gherla la un barbat de 30 de ani și una la Nicula, la un bărbat de 28 de ani care era suspectat de complicitate.

În urma perchezițiilor au fost găsite circa 600 de grame de substanțe cu efect psihoactiv. În aceeași zi cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar pe 24 martie au fost arestați pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru infracțiunea de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Minorul de 16 ani din Dej este cercetat în stare de libertate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. bianca spune

    Sunt sotia lui Florin z.daca chiar vreti sa stiti ca pe voi va doare capul de cam multe…si nu sunte-ti bn informati va anunt ca NU AU FOST GASITE 600 DE GRAME CI PREDATE 100GR.SUNTE TI PROSTI LA FEL CA SI CEI CARE VA INFORMEAZA.IA NU MAI FACE TI VOI ATATA „TAM TAM” DACA NU STITI DESPRE CE ESTE VORBA MINCINOSILOR

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More