Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei persoane au fost reţinute, după mai multe percheziții ale polițiștilor bistrițeni

0 58

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud au identificat la data de 11 martie, în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, doi bărbaţi, în vârstă de 32 de ani, respectiv 67 de ani, precum şi o femeie, de 31 de ani, toţi trei din municipiul Bucureşti, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

În vederea documentării activității infracționale, s-a procedat la efectuarea a patru percheziţii domiciliare, dintre care trei în municipiul București și una în județul Ilfov, ocazie cu care au fost ridicate o serie de înscrisuri, ștampile, telefoane mobile, cartele telefonice și laptop-uri.

În fapt, în perioada 2015-2016, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, folosindu-se de o identitate falsă (reprezentant al unor societăți cu răspundere limitată din judeţele Mehedinţi şi Caraş Severin), ar fi indus în eroare reprezentanții unor societăți cu răspundere limitată, din judeţele Bistriţa-Năsăud şi Sibiu, reușind să obțină livrarea, de către aceste societăți, a unor mărfuri, respectiv centrale termice și cabluri electrice, în valoare totală de 341744 de lei, pentru plata cărora ar fi emis un bilet la ordin și trei file CEC, toate cu date false.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Bistrița-Năsăud, în baza mandatelor de aducere, față de acestea fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 ore.

Ulterior, acestea au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, care a hotărât arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a bărbatului, de 32 de ani, şi a femeii, în vârstă de 31 de ani. Totodată, faţă de bărbatul, de 67 de ani, a fost luată măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More