Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei persoane bănuite de comiterea unor înşelăciuni prin metoda accidentul, reţinute de poliţiştii bistriţeni

0 45

La data de 3 octombrie trei femei din Bistriţa şi Monor, cu vârste cuprinse între 56 şi 75 ani, au fost contactate pe telefonul fix de către persoane necunoscute care s-au recomandat ca fiind secretar de stat, procuror şi reprezentant al unei ambasade.

Acesta le-a comunicat faptul că un membru al familiei a fost implicat într-un accident rutier şi le-a solicitat sume de bani sau bijuterii pentru a fi soluţionat cazul în mod favorabil.

Ulterior la locul stabilit s-a prezentat s-a prezentat un tânăr care a intrat în posesia sumelor de bani sau bijuterii solicitate. O femeie din Bistriţa a refuzat să-i înmâneze necunoscutului suma de bani solicitată.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii bistriţeni au identificat, pe raza municipiului Bistriţa, trei tineri în vârstă de 18 ani, 23 ani şi 24 ani, din judeţul Botoşani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de înşelăciune. Asupra acestora au fost găsite sumele de bani şi bijuteriile care au fost restituite persoanelor păgubite.

Faţă de cei trei tineri s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

Vă reamintim că în data de 3 octombrie, faţă de tânărul de 25 ani, încarcerat în Penitenciarul Iaşi, bănuit că în perioada 7 – 16 septembrie a.c., ar fi indus în eroare patru femei din judeţele Bistriţa Năsăud, Vaslui şi Suceava, prezentându-se medic, s-a propus arestarea preventivă.
Propunerea a fost însuşită iar Judecătoria Bistriţa a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More