Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei persoane date în urmărire, depistate de polițiștii clujeni. Unul dintre bărbați este din Fundătura

0 60

Poliţiştii clujeni au acţionat pentru a depista persoanele date în urmărire naţională şi internaţională, pe numele cărora erau emise mandate de arestare sau de executare a unor pedepse privative de libertate, precum şi a persoanelor dispărute.

La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acţionat pentru depistarea persoanelor date în urmărire în temeiul legii.

Activitatea a vizat identificarea persoanelor pe numele cărora există mandate de arestare naţională sau internaţională, mandate de executare a pedepselor privative de libertate ori a celor cu privire la care există indicii că se sustrag urmării penale.

Astfel, au fost identificate trei persoane date în urmărire, fiind puse în aplicare mandatele emise pe numele acestora.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie – au depistat pe strada Fundătura, din municipiu, un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Bărbatul de 28 de ani, din Cluj-Napoca, are de executat un an de închisoare pentru săvârşirea unor infracţiuni rutiere.

***

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sînpaul au depistat un bărbat de 55 de ani, din Sînpaul, pe numele căruia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.
Bărbatul are de executat 2 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută de Codul penal.

***
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au identificat o femeie de 34 de ani, din Turda, care are de executat 2 ani de închisoare şi de achitat 800 de lei, pedepse stabilite de către instanţă pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Cei identificaţi au fost încarceraţi la penitenciarul Gherla. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj continuă acţiunile pentru depistarea persoanelor care se sustrag de la urmărirea penală ori de la executarea pedepselor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More