Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei persoane, printre care şi o femeie, puse după gratii la Gherla

0 242

Trei persoane, printre care şi o femeie, au primit condamnări cu închisoarea. Faptele ce au dus la o astfel de condamnare se întind de la ameninţare până la influenţarea declaraţiilor.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj – Compartimentul urmăriri au pus în aplicare, la data de 31 octombrie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat de 28 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj, pe numele căruia magistraţii Judecătoriei Turda, au emis o sentinţă privativă de libertate pe o perioadă de 1 an şi 2 luni, pentru săvârvârşirea infracţiunii de amininţare, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. Bărbatul a fost predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

În aceeaşi zi a fost pus în aplicare un alt mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat de 34 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj, pe numele căruia magistraţii Judecătoriei Turda au emis o sentinţă privativă de libertate pe o perioadă de 2 ani şi 9 luni de închisoare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier. Şi acest bărbat a fost predat reprzentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

De asemenea, în cadrul unei acțiuni derulate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, a fost depistată o femeie, de 24 de ani, din Turda, pe numele căreia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Femeia are de executat o pedeapsă de 1 an și 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de influențarea declarațiilor. Femeia a fost încarcerată la penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More