Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei persoane, printre care şi o femeie, puse după gratii la Gherla

0 226

Trei persoane, printre care şi o femeie, au primit condamnări cu închisoarea. Faptele ce au dus la o astfel de condamnare se întind de la ameninţare până la influenţarea declaraţiilor.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj – Compartimentul urmăriri au pus în aplicare, la data de 31 octombrie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat de 28 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj, pe numele căruia magistraţii Judecătoriei Turda, au emis o sentinţă privativă de libertate pe o perioadă de 1 an şi 2 luni, pentru săvârvârşirea infracţiunii de amininţare, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. Bărbatul a fost predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

În aceeaşi zi a fost pus în aplicare un alt mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat de 34 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj, pe numele căruia magistraţii Judecătoriei Turda au emis o sentinţă privativă de libertate pe o perioadă de 2 ani şi 9 luni de închisoare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier. Şi acest bărbat a fost predat reprzentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

De asemenea, în cadrul unei acțiuni derulate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, a fost depistată o femeie, de 24 de ani, din Turda, pe numele căreia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Femeia are de executat o pedeapsă de 1 an și 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de influențarea declarațiilor. Femeia a fost încarcerată la penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.