Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei posturi vacante scoase la concurs de I.S.U. Maramureş

0 993

I.S.U. Maramureş a anunţat organizarea unui concurs pentru ocuparea a trei posturi vacante.

I.S.U. Maramureş face cunoscut faptul că, în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului afacerilor interne nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile militare ale Ministerului Afacerilor Interne, pe pagina de internet a inspectoratului, la adresa www.isumm.ro , au fost publicate anunţurile privind organizarea concursurilor în vederea ocupării prin încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condițiile legale, criteriile specifice și cerințele pentru ocuparea postului vacant, a următoarelor posturi:


– ofițer specialist II la Compartimentul Prevenirea riscurilor profesionale și protecția lucrătorilor din cadrul Serviciului Resurse Umane. Pregătire de bază: studii superioare de lungă durată sau studii universitare de licență (S) absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă. Termen de depunere a dosarelor de recrutare : 06.12.2018
– subofițer tehnic principal la Compartimentul Secretariat și documente clasificate. Pregătire de bază: studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat. Termen de depunere a dosarelor de recrutare : 06.12.2018
– 3 posturi de subofițer administrativ principal la Compartimentele Tehnic, Intendență, respectiv Patrimoniu Imobiliar de la Serviciul Logistic . Pregătire de bază: studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat.

Termen de depunere a dosarelor de recrutare : 29.11.2018. Informații suplimentare se pot obține de la Serviciul Resurse Umane al I.S.U. MM, tel 0262 211212, int. 27010 sau 27106.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.