Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Trei tinere au ars de vii într-un incendiu la un club din Constanța – FOTO/VIDEO

0 175

incendiu apartament balcon

Tragedie fără margini în Constanța, noaptea trecută, după ce un incendiu puternic a mistuit Restaurantul Beirut din localitate. Trei dansatoare au ars de vii.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 23:00 și a cuprins și sala cu jocuri de noroc aflată în corpul clădirii, dar și Legendary Pub. Cinci autospeciale de pompieri şi trei ambulanţe au fost trimise la faţa locului.

Zeci de pompieri s-au chinuit toată noaptea să stingă incendiul. Pe toată durata intervenţiei, traficul a fost blocat pe Bulevardul Tomis din Constanţa.

În imobil funcționau un restaurant, un cazinou și un club. În momentul în care a izbucnit incendiul, în restaurant se aflau peste 20 de persoane, clienți și personal.

Două dansatoare ale clubului au rămas blocate în vestiar. După lichidarea incendiului, pompierii au găsit trupurile carbonizate a trei femei, la parterul clădirii, după ce plafonul s-a prăbușit odată cu ele.

O altă dansatoare a fost salvată în ultima clipă din calea flăcărilor, fiind transportată în stare critică la București, cu avionul SMURD. Alți trei tineri sunt internați la Spitalul din Constanța.

ACTUALIZARE ISU CONSTANȚA

În seara zilei de 05.04.2014, la orele 22:40, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Dobrogea’ al județului Constanța a fost anunțat prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de izbucnirea unui incendiu la un restaurant aflat pe B-dul Tomis din municipiul Constanța.

La fața locului au ajuns 3 autospeciale de stins incendii de la Detașamentul Constanța Oraș. Întrucât la sosirea forțelor de intervenție incendiul era generalizat, au fost chemate în sprijin autospeciale din alte subunități ale ISU Dobrogea, însumând un număr de 9 autospeciale de intervenție și 3 ambulanțe SMURD.

Misiunea pompierilor s-a dovedit a fi îngreunată de vizibilitatea redusă cauzată de fumul dens, de condițiile meteorologice nefavorabile (vânt extrem de puternic) precum și de existența unei cantități mari de materiale combustibile la interior.

Din nefericire, în urma incendiului s-au înregistrat 7 victime, dintre care 3 persoane decedate și 4 persoane intoxicate cu fum care au primit îngrijiri medicale de specialitate, una dintre ele fiind transportată la București cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviație.

Eforturile pompierilor militari nu au fost în zadar întrucât au reușit să mențină incendiul în limitele în care a fost găsit la sosirea echipajelor de intervenție, împiedicând propagarea acestuia. Astfel, pompierii au reușit să salveze imobilele învecinate.

http://youtu.be/OueHp-Q6C0w

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More