Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei tineri bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt au fost identificați de polițiști

0 71

La data de 25 iulie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, înregistrat inițial cu autor necunoscut, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat doi tineri, ambii de 19 ani, din Bistrița, bănuiți de comiterea unui furt.

Cei doi sunt cercetați pentru faptul că în noaptea de 22/23 iulie a.c. ar fi sustras bunuri, în valoare de 600 lei, dintr-un autoturism de pe raza municipiului Bistrița.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Cercetările continuă de Biroul de Investigații Criminale sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

***
La data de 25 iulie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate în două cauze penale, înregistrate inițial cu autor necunoscut, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu BÎrgăului au identificat un tânăr, de 19 ani, din Prundu Bîrgăului, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

Tânărul este cercetat pentru faptul că în perioada 01 iunie-07 iulie a.c. ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință, din Prundu Bîrgăului, cauzând un prejudiciu de 6000 lei, iar la data de 01 iulie a.c. ar fi produs distrugeri unui autoturism, pe raza comunei Prundu Bîrgăului.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 90%.

Cercetările continuă de Secția 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More