Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei tineri cercetați pentru furt de polițiștii bistrițeni

0 37

Ziua Politiei Romane la Dej (7)

La data de 15 iulie, în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, au identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Borduşani, judeţul Ialomiţa, bănuit că în cursul zilei de 7 iulie, ar fi sustras o bicicletă, de la parterul unui imobil situat în municipiul Bistriţa, pe care ulterior ar fi abandonat-o pe raza localităţii Sărata.
Prejudiciul cauzat, în valoare de 500 de lei, a fost recuperat în totalitate.
La aceeaşi dată, poliţiştii au identificat un minor, în vârstă de 11 ani şi o tânără, în vârstă de 29 de ani, ambii din municipiul Bistriţa, bănuiţi că în cursul lunii iunie, ar fi sustras dintr-un mijloc de transport în comun o geantă, lăsată nesupravegheată, în care se aflau un laptop şi suma de 65 de lei.
Ulterior tânăra a cheltuit suma de bani respectivă şi a amanetat laptopul, care a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.
Faţă de cei doi bistriţeni, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar tânărul, în vârstă de 18 ani, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More