Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei tineri reţinuţi pentru 24 de ore, după ce ar fi tâlhărit un taximetrist

0 42

Trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce ar fi tâlhărit un taximetrist. Aceştia au fost depistaţi la scurt de la comiterea faptei de către poliţişti, fiind mobilizate efective suplimentare în acest sens.

La data de 9 februarie, ora 05:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, conducător al unui taximetru, a fost victima unei agresiuni, context în care a fost deposedat şi de o sumă de bani.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că, în dimineaţa zilei de 9 februarie a.c., bărbatul, în calitate de taximetrist, în urma unei comenzi s-ar fi deplasat în zona Pata Rât, din Cluj-Napoca, pentru a prelua trei tineri.
La scurt timp de la pornire , în timp ce autoturismul rula pe Calea Someşeni, unul dintre cei tineri aşezaţi pe bancheta din spate, l-ar fi ameninţat pe şofer şi i-ar fi cerut să oprească. Astfel, şoferul ar fi frânat, iar ceilalţi doi tineri ar fi încercat să îl imobilizeze.

În situaţia creată, şoferul ar fi reuşit să iasă din maşină şi să se îndepărteze, sesizând organele de poliţie. Revenind ulterior la faţa locului, victima a constatat că lipsesc circa 170 de lei din maşină, bani care reprezentau încasările din noaptea respectivă.

În urma sesizării, efective suplimentare ale Secţiei 7 Poliţie au fost mobilizate pentru prinderea celor trei, la circa 2 ore de la comiterea faptei fiind depistaţi şi identificaţi în zona Pata Rât, din Cluj-Napoca. Astfel, s-a stabilit faptul că este vorba despre trei tineri de 14, 15 şi 21 de ani, din Cluj-Napoca. Asupra unuia a fost găsit şi un briceag multifuncţional.

Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor pentru luarea altor măsuri preventive.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More