Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei tineri români au murit într-un accident, în Italia

0 257

accident_italia

Trei tineri români au murit într-un accident rutier produs duminică în sudul Italiei. Accidentul a avut loc pe un drum regional în apropierea oraşului Brindisi.

Potrivit autorităţilor italiene, şoferul, un român în vârstă de 27 de ani, a pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei excesive, a lovit balustrada şi s-a rostogolit. Şoferul şi cele două adolescente care se aflau în maşină au murit pe loc.

Potrivit presei italiene, una dintre adolescentele din mașină se afla în Italia de doar câteva zile.

Trupurile celor trei tineri au fost transferate la morga din San Vito dei Normanni, pentru autopsie.

Șoferul, Emil Burduja avea 27 de ani, iar fetele (Gabriela și Alexandra Rascol) aveau 15, respectiv 13 ani. Cei trei erau verișori.

Potrivit presei locale, accidentul s-a produs pe o porțiune de drum drept cu maximă vizibilitate. Din motive încă necunoscute, șoferul a pierdut controlul volanului. Urmele lăsate de cauciucuri pe asfalt arată că șoferul a încercat să frâneze brusc înainte de impactul cu parapetul metalic de pe marginea drumului. Mașina s-a rostogolit apoi și s-a izbit violent de un măslin.

Scena accidentului este una înfricoșătoare. Mai multe bucăți din autoturism și chiar și din corpurile victimelor au fost împrăștiate pe o rază de aproape 20 de metri.

Pompierilor le-a luat aproape o oră pentru a scoate rămășițele celor trei dintre fiarele contorsionate. Potrivit martorilor care au ajuns primii la locul accidentului, șoferul și una dintre fete muriseră pe loc, iar cealaltă fată mai respira încă, dar a murit la scurt timp după aceea, înainte ca medicii de la ambulanță să o poată ajuta.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More