Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Trei traficanți de droguri din Bistrița, reținuți în urma unor percheziții

0 86

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Bistrița-Năsăud au ridicat peste 2,5 kg. de cannabis, un aparat de mărunţit, un cântar de mare precizie și o carte de identitate falsă, în urma unei prinderi în flagrant delict și a 3 percheziții efectuate la persoane bănuite de operațiuni ilegale cu droguri.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistrița-Năsăud și procurorii D.I.I.C.O.T – S.T. Bistrița-Năsăud au efectuat sâmbătă 3 percheziţii la persoane bănuite de trafic și consum de droguri, precum și de introducerea, respectiv scoaterea din ţară de droguri de risc și de mare risc.

În urma unei prinderi în flagrant delict, în municipiul Bistrița și a perchezițiilor efectuate la locuinţele celor în cauză, au fost ridicate peste 2,5 kg. de cannabis, un aparat de mărunţit, un cântar de mare precizie și o carte de identitate, susceptibilă a fi contrafăcută.

Din cercetări a reieşit că persoanele în cauză ar fi procurat droguri de risc și de mare risc din Spania, pe care ulterior le-ar fi comercializat pe raza municipiului Bistriţa.

Au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, iar față de cei trei bărbați s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.
Cei în cauză urmează să fie prezentați magistraților Tribunalului Bistriţa – Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La activităţi au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și jandarmi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More